Inlägget gjort

Best In Show

Best in show bo bengtson

MBF Bokförlag i samarbete med Kennel Club Books/BowTie, Inc.

Nu är det här – Bo Bengtsons med spänning efterlängtade mastodontverk. Boken för alla som kallar sig utställningsintresserade, för det Bo har åstadkommit är en bok så fylld av fakta, resultat, charmiga anekdoter, synpunkter med sting och fler än 700 (!) bilder på de underbaraste hundar hundsporten har sett vinna jorden runt under fem decennier.

Tung, välfylld och vacker…
Det här, hela 2 kilo tunga, verket – med sina späckade 656 sidor i nära nog A4-format mellan hårda pärmar – är något som hundsportens kalenderbitare knappt vågat tro var möjligt att producera.
Författaren är också att gratulera till att ha fått gehör för sitt verk hos ett förlag (Kennel Club Books/BowTie Inc.) som verkligen givit boken all önskvärd professionell layout och bildbehandling.

Författaren
Stockholmaren Bo Bengtson arbetade på tidningen Hundsport under 1960-talet. Sedan dess har han verkat på de största hundtidningarna i både Australien och USA och han drev tidigare framgångsrikt det amerikanska magasinet Dogs in Review.
Då Bo är bosatt i USA sedan flera decennier är hans insikt om utställningssporten där minst sagt initierad och därför har naturligtvis den amerikanska scenen också fått stort utrymme i boken.

Bibel för alla utställningsentusiaster
Boken Best in Show kommer att bli ett självklart samtalsämne under lång tid framöver bland hundfolk – var på klotet man än bor.
Men än mer; ett lika långlivat som omistligt referensverk. Här kan man hämta alla uppgifter man någonsin kan önska sig till middagskonversation med sina hundvänner. Det är en referensbok utan like – och en källa man vågar lita på.
Det här är boken är ett måste för alla utställningsentusiasters ”coffee table”, arbetshörna – och nattygsbord.

Läs vidare på: www.bestinshowbook.com

Engelskt text. ISBN: 978-193199385-2,
Kennel Club Books/BowTie, Inc.,

OBS! Porto tillkommer på denna titel med 49 kronor.